Πατητή τσιμεντοκονία

… μια ελληνική πατέντα των νησιών μας από το τις αρχές του 20ου αιώνα.
Τελειοποιημένη με τα υλικά του σήμερα, από ατόφιο χαλαζία και πολυουρεθανικές ρητίνες ντύνει κάθε επιφάνεια, εσωτερική ή εξωτερική, δάπεδο ή τοίχο από σχεδόν κάθε υλικό. Ιδανική για ανακαινίσεις αφού τοποθετείται, χωρίς αποξήλωση πάνω σε κάθε υπάρχουσα επιφάνεια όπως ενδεικτικά, μπετό, πλακάκι, μάρμαρο, γυαλί.
Η πατητή τσιμεντοκονία της εταιρίας μας έχει πάνω από 15 διαφορετικούς τύπους για να καλύπτει κάθε αισθητική πτυχή και κάθε μηχανική απαίτηση.

Είμαστε κατασκευαστική εταιρία και όχι εμπορική.

Η εταιρία μας Wall & Floor έχει μεγάλη εμπειρία στο χώρο των κατασκευών διαλέγοντας τα καλύτερα υλικά από όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα. Σε εμάς συνυπάρχουν αρμονικά τα υλικά από περισσότερες από 8 εταιρίες. Έτσι το τελικό αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Η τεχνική της πατητής τσιμεντοκονίας περιλαμβάνει πάνω από 10 διαφορετικά προϊόντα όπως χρωστικές, ρητίνες, βερνίκια, αδρανή υλικά. Καμία εταιρία παραγωγής δεν διαθέτει τα καλύτερα συστατικά. Άλλη έχει κονιάματα άλλη ρητίνες και τα λοιπά. Έτσι λοιπόν εμείς διαλέγουμε από κάθε εταιρία το καλύτερο προϊόν και φτιάχνουμε την τελική μορφή της πατητής τσιμεντοκονίας που πραγματικά θέλετε.

Τεχνικές και αντοχή

Είμαστε απόλυτα εξειδικευμένοι προσφέροντας διαφορετικούς τύπους πατητής τσιμεντοκονίας για κάθε χρήση και αισθητική. Υπάρχουν πατητές εσωτερικού χώρου, εξωτερικού χώρου με άλλη κοκομετρία και υλικά, πατητές που αντέχουν σε χημικά ή αλάτι, πατητές με ζωγραφική, πατητές με ανάγλυφη χαλαζιακή επιφάνια και πλήθος άλλων επιλογών. Σε εμάς δεν θα βρείτε μια πατητή για όλους τους χώρους και όλα τα γούστα.

Εμείς δημιουργούμε, με ξεχωριστά υλικά την πατητή που ταιριάζει αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες. Καλέστε μας να σας παρουσιάσουμε την πολυμορφία της πατητής τσιμεντοκονίας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες σε έργα πελατών πατητής τσιμεντοκονίας

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ

Wall & Floor